LOADING

Type to search

Generelt

Brugt iPhone 7 med 2 års reklamationsret

Emilie oktober 19, 2017


På udkig efter en fed brugt iPhone 7? Det er fedt at få råd til noget lækkert til en god pris. Sådan har mange det vel nok. Der er dog nogle ting og sager, som man ved, er af så høj en kvalitet, at man på forhånd er tilbageholdende med overhovedet at forholde sig til det. Et sådan eksempel kunne være ønsket om en brugt iPhone 7 til en attraktivt lav pris. Det behøver man dog absolut ikke. I hvert fald ikke hvis man klikker ind på BrugteiPhones.dk og ser sig om i det fantastiske udvalg, der er i webshoppen. Er man på udkig efter en brugt iPhone 7 uden abonnement, så finder man den temmelig sikkert herinde. De mange virtuelle hylder bugner nemlig altid med iPhones til rimelige priser. Og der kommer hele tiden nye brugte telefoner til. Er det ikke en iPhone 7, men en anden model, man gerne vil have, findes der også andre tidligere modeller i shoppen.

Hos BrugteiPhones.dk har man siden starten tilbage i 2013 arbejdet hårdt på at opbygge en fantastisk webshop, hvor helt almindelige mennesker, som folk er flest, kan få råd til fx en brugt iPhone 7 uden abonnement til en rimelig penge. Det må man sige, at man er lykkedes 100 % med. Dengang var det 2 studerende, der havde fået en god idé. I dag er der 11 ansatte i virksomheden, og den er Danmarks første og største forhandler af brugte iPhones – og forøvrigt også iPads. Her går man aldrig forgæves efter et godt tilbud. Slet ikke, når der holdes Black Friday i webshoppen. Så er der virkelig mulighed for at gøre noget nær et røverkøb, og det skal man naturligvis benytte sig af. På denne specielle fredag vil man opleve, at i forvejen attraktive priser får et nøk nedad og bliver til superskarpe black friday iphone tilbud, som man næsten ikke kan takke nej til. Så, måske er det denne dag, at man langt om længe kan glæde sig over sin nye iPhone 7? Hvem ved.

Alle de telefoner, som BrugteiPhones.dk køber, bliver testet og repareret for fejl, skader og mangler, inden de bliver sat til salg i shoppen. På den måde er man som kunde garanteret et produkt, der er i tip top orden. Derfor yder virksomheden også 24 måneders reklamationsret på alle iPhones – også iPhone 7 uden abonnement. Det er da noget, der er til at forstå.