LOADING

Type to search

Generelt

Fantastiske faciliteter til næste konference?

Emilie oktober 14, 2017


Står man som virksomhed og mangler eet sted at afholde en konference? Er man allerede i fuld gang med planlægningen, og er man efterhånden ved at være nået dertil, at nu må der godt snart vise sig en løsning? Hvis man er på udkig efter et moderne konferencecenter, som ligger både centralt og i smukke omgivelser, så kommer man næsten ikke uden om FænøSund Konference. Med sin enestående geografiske placering i Middelfart på Fyn er det et oplagt valg, når der skal afholdes konference.

Hvad enten éns virksomhed er hjemmehørende på Fyn eller ej, er det et konferencecenter, der ligger så centralt, at det er nemt at komme til og fra det meste af Danmark. Fra København og Sjælland kan man nå til FænøSund Konference på ca. 2 timer. Fra rigtigt mange steder i Jylland tager det under 1 time. Afstanden er ikke stor, men den korte transporttid skyldes helt sikkert også de fantastiske vejforbindelser. Med en motorvej, der passerer direkte forbi Middelfart, kan man i bil nå hurtigt til centeret. Skulle man ønske at benytte offentlig transport, er FænøSund Konference ikke beliggende langt fra togstationen. Alt i alt en placering, som er nærmest ideel, hvad enten man inviterer sine medarbejdere eller forretningsforbindelser og samarbejdspartnere fra ind- og/eller udland til konference.

Som konferencecenter har FænøSund simpelthen så meget at byde på inden for konferencelokaler. Vælg selv mellem 12 lokaler i forskellige størrelser, eller lej hele centeret. Her er nemlig lokaler med plads til fra 16 personer og helt op til 200 personer. Skulle man have brug for mere plads til sin konference, kan man leje hele det fynske konferencecenter, som så kan rumme over 700 personer. Lyder det spændende? Hvorfor så ikke klikke ind på FænøSund Konferences hjemmeside og se, hvilke fremragende faciliteter det kan tilbyde? Det er også her, at man kan få et godt weekendophold tilbud. Se selv.