LOADING

Type to search

Generelt

Find dit nye bomuldsgarn hos Uni-Garn

Emilie oktober 18, 2017


Nogensinde været inde og handle garn i Uni-Garns webshop? Hvis ikke, kan det varmt anbefales. Er man vild med at at strikke eller hækle, så er man sikkert mere eller mindre altid på udkig efter lækkert garn. Hvad enten man akut står og skal bruge et par nøgler bomuldsgarn, akrylgarn eller uldgarn, eller man har planlagt fremtidige kreationer, som man vil købe garn til, så behøver man ikke længere at holde øje med ugeavisen eller gå i butikkerne for at handle garn.

I dag kan garnindkøb klares på nettet, nemt og bekvemt. En af de webshops, som er blevet populære hos mange håndarbejdselskende danskere, er unigarn.dk. Her finder man ud over mange forskellige garntyper, diverse inden for hobbytilbehør og opskrifter til flot håndarbejde. På de virtuelle hylder i den online garnbutik ligger bomuldsgarn, akrylgarn, uldgarn, bambusgarn, fiber- og effektgarn, mohairgarn, lama- og alpakkagarn og meget andet garn klar til at blive købt og sendt direkte hjem til modtagerens adresse. I webshoppen kan man få mange praktiske informationer om de enkelte garntyper. Her finder man også en oversigt over de mærker, der føres i shoppen.

Lige nu hitter Svarta Fåret hos mange, og det er naturligvis også en del af sortimentet. Der er ingen tvivl om, at håndarbejde, der udføres med pinde og nåle og garn, er gået hen og blevet noget af et hit – igen. Efter i en årrække ikke at have været særligt populært hos specielt den yngre del af befolkningen, er populariteten vendt tilbage. Overalt ser man unge som ældre i gang med et håndarbejde. Det er ganske enkelt blevet moderne og smart at fx strikke og hækle. Og man viser det gerne. På uddannelsesinstitutioner, på arbejdspladser, i busser og i toge, hos venner og på caféer ser man glade strikkere og hæklere. Er man en af dem og mangler garn af en høj kvalitet og til en god pris, finder man det hos Uni-Garn.