LOADING

Type to search

Service og Økonomi

5-stjernede oplevelser i vente på hotel i Horsens

Emilie januar 2, 2022

5-stjernede oplevelser i vente på hotel i Horsens

Du kan se frem til gourmetoplevelser på Hotel Opus. Der er lagt op til luksus og forkælelse på dette ekslusive hotel midt i Horsens.

Der er både mulighed for at nyde en tur ud på golfbanerne, et lækkert restaurantbesøg eller at slappe af efter en lang uge. Du kan nyde hotellet uanset om du er på leisureophold eller overnatter i forbindelse med arbejde. Det vigtigste er, at du får et fantastisk ophold på Hotel Opus.Flotte faciliteter for konference og mødeophold

Hotel Opus stiller flotte konferencelokaler til rådighed for dig, der ønsker at afholde møder eller konferencer. Du vil blive taget imod med eminent god service, og kan forvente en helt særlig oplevelse, for du befinder dig på et 5-stjernet konferencehotel. Du vil blive taget imod af en personlig konferencetjener, der sørger for at alt er helt i top. Konferencen kommer til at foregå efter lige netop dine ønsker. Du kan nyde en konference i flotte omgivelser på dette designhotel. Du tager ikke fejl ved at booke lokalerne på Hotel Opus. Det er de flotteste faciliteter at booke som mødelokale horsens og omegn.

Vil du smugkigge lidt på de flotte faciliteter, kan du tage en interaktiv tur gennem et link, der er tilgængeligt på hotellets hjemmeside. Her bliver du taget med ind i hotellets fortryllende atmosfære og får en hurtig gennemgang af hvad du kan forvente at møde på hotellet.

Samtidig kan du forvente exceptionel god kundeservice, der hjælper dig trygt gennem dit ophold.