LOADING

Type to search

hus og have

Gulv og væg fliser i træmønstre

Emilie januar 2, 2022

Det ser bare knald hamrende godt ud disse fliser der ligner trægulve – og hvis man ikke lige vidste at det var fliser, så ligner det også trægulve. Det gode, syntes jeg, er at fliserne er meget nemmere at holde end parketgulve eller trægulvene. Der er mange forskellige slags gulv og væg fliser, og den jeg især godt kan lide er den der hedder Cava cognac, men den kræver virkelig et lyst rum, hvis der ikke skal blive for mørkt i rummet, men det er flot og ligner et gammelt trægulv, og som kræver ret moderne møbler efter min smag. Min datter har det flisegulv der hedder Nolan Natural i deres nye sommerhus, og selvom jeg går på gulvet med strømper, mærker jeg ikke at det er fliser. Så hvis jeg stod og skulle hvae et nyt gulv ville jeg så absolut lige se hvad der var hos danskfliselager.dk da priserne her er meget rimelige.

Nyt gulv med klinker

Hedder det nu fliser eller klinker, jeg selv kender ikke lige forskellen, men hvis man kigger på Dansk Flise Lager hjemmeside, så er der et væld af moderne klinker som ligner træ. Jeg kalder det klinker eller klinkegulve, da jeg ikke lige helt kender forskellen. Uanset om det hedder fliser eller klinker, så er det et praktisk gulv, nemt at holde, ser godt ud, og der er et utal af forskellige klinker så man også kan finde lige den flise man ønsker på sit gulv. Danskfliselager.dk har altid 85% af sortimentet på lager.