LOADING

Type to search

hus og have

https://dansk-efterisolering.dk/papirisolering

Emilie oktober 18, 2021

Dansk Efterisolering Aps

Dansk Efterisolering er specialister i efterisolering af huse, herunder også rådgivning om husets energiforbrug. Desuden kan har de styr på reglerne for fradrag og muligheder for statstilskud, f.eks. ved omlægning til grøn strøm. Dansk Efterisolering sætter en ære i at levere en professionel standard til tiden og ordentligt udført. Du kan altid bestille en gratis og uforpligtende måling og tilbud på den opgave, du ønsker, og du får 20 års garanti på kvaliteten af opgaven.

Papirisolering

En miljøvenlig form for efterisolering, som Dansk Efterisolering tilbyder er papirsisolering. Det laves af genbrugspapir fra aviser. Papiret granuleres og tilsættes en række kemikalier, som gør det isoleringsdygtigt, brandafvisende og fugtafvisende. Dansk Efterisolering har valgt papirisoleringsmærket Climatizer Plus, fordi dette papir behandles med ikke-giftige kemikalier. Kemikalierne har desuden den fordel, at svamp og mikroorganismer ikke kan gro i dem, og de tørre kemikalier føles ubehagelige for skadedyr.

Man skal selvfølgelig passe på, når man lægger denne isolering, men når papirsisoleringen først er lagt, afgives der så lidt kemikalier over tid, at det ikke er nogen sundhedsrisiko for mennesker. Hertil kommer, at man sjældent opholder sig tæt på, hvor isoleringen bliver lagt. Du kan i øvrigt forvente, at isoleringseffekten er lige så god som andre materialer, herunder glas og stenuld. Papiret er blødt og fleksibelt og lægger sig som en blød dyne helt tæt på beklædningen – også omkring rørinstallationer o.lign. og test viser, at papir lydisolerer bedre end f.eks. glas og mineraluld. Desuden belaster papirsisolering ikke miljøet i samme grad som stenuld.