LOADING

Type to search

sport og friluftsliv

Malerier der passer til den person, du er

Emilie januar 14, 2016

Kunstens pris


Hvor mange penge skal man betale for flot kunst til stuen? Normalt vil man nok antage, at billige malerier ikke er værd at investere i, og at man i stedet burde investere de ekstra penge i dyr kunst. Faktum er dog, at god kunst i nogle tilfælde også godt kan være billige malerier. Det afhænger bare af, at man finder de firmaer/kunstnere, der leverer god kunst til billige penge. Dette tilbud gør sig bl.a. gældende på oilart.dk, der både leverer streetart og abstrakte malerier til fornuftige priser. Dvs. du her finder billige malerier, som ikke er på bekostning af den gode kvalitet sitemappet.

Streetart og abstrakte malerier


Kunst kan tage forskellige former, hvorfor der findes kunst til enhver smag, hvad end man er til streetart malerier eller abstrakte malerier. Eksempler på abstrakte malerier er illustreret ovenfor. Dermed kan det også hævdes, at man med denne variation i malerier (hhv. streetart og abstrakte malerier) formår at nå en bredere målgruppe – dvs. både unge og voksne. Man kan forestille sig, at der på et ungdomsværelse kunne hænge et streetart malerier frem for et abstrakt maleri, hvor man omvendt kan forestille sig, at der i et ældre ægtepars hjem ville hænge et abstrakt maleri frem for streetart. Ved at oilart.dk præsenterer kunderne for disse forskellige former for malerier, kan man altså hævde, at de formår at sprede kunstens gode budskab til flere mennesker, end hvis de blot præsenterede én af formerne.

I forhold til ovenstående kan man forestille sig, at unge mennesker kunne falde for den historie, der er bag streetart. Det skyldes, at streetart jo ofte er noget, man også møder i verden uden for ens soveværelse, da streetart bl.a. males med grafitti i det offentlige rum. Ved at investere i et streetart maleri, kan man invitere denne kultur ind i soveværelset.

Previous Article
Next Article