LOADING

Type to search

Uddannelse og Ledelse

Se nærmere på denne uddannelse for bestyrelsesmedlemmer

Emilie juni 15, 2017

Måske vidste man ikke engang, at man kunne tage en uddannelse for bestyrelsesmedlemmer. Men alt efter hvilken bestyrelse, der er tale om. Så er det forskellige kompetencer, man skal besidde, for at kune være en del, af sådan en bestyrelse. Derfor er det også, at man kan forbedre sine kvaliteter, hvis man for eksempel kigger nærmere på sådan en bestyrelsesuddannelse. Specielt hvis man har en plan om, på et tidspunkt at komme til at sidde i en bestyrelse, hvor man kan få den position, man ønsker. For det kan jo godt være, at det kræver noget arbejde, for at nå dertil.

Se mere på hjemmesiden her

Hvis man kunne tænke sig at vide noget mere omkring denne form for uddannelse for bestyrelsesmedlemmer. Så kan man finde mange flere informationer, ved at klikke på linket her. Så kommer man nemlig videre til den hjemmeside, som skal fortælle en alle de informationer, man har brug for. På den måde kan man måske også nemmere danne sig et overblik over, om det er den form for uddannelse, der kan hjælpe en videre i ens karriere. For det er ikke altid, at man kan uddanne sig ud af det. Men i mange tilfælde, vil det hjælpe meget på det, at man har noget med i bagagen.

Et skridt i den rigtige retning

Der er ikke nogen tvivl om, at hvis man har en drøm eller ambition om, at komme til at sidde i en stor bestyrelse på et tidspunkt. Så kræver det også, at man investerer forskellige ting i det. Derfor vil det i langt de fleste tilfælde også være en virkelig gode investering i sig selv. Fordi det virkelig er noget, der kommer til at gavne ens karriere i det lange løb. Der er også en god mulighed for at få en internationalt element med. Da man kan tage et Executive Board Programme ved INSEAD i Frankring. Så hvis det fristede, så er der også god mulighed for at udvide med denne del.