LOADING

Type to search

hus og have

Smarte fugefrie gulve til virksomheden

Emilie juli 30, 2020

Leder man efter nogle fugefrie gulve, kan det være at man kan Læs mere på olgulve.dk. Her finder man i hvert fald en gulvspecialist, hvis man står og har brug for en. Har man lige opført en ny fabriksafdeling, hvor der skal køre store maskinerier, er det vigtigt at man får støbt noget som også kan holde til det. Her på siden kan man læse mere om hvad gulvene består af, og hvad de kan bringe af værdi.

Slidtage er en stor del af det og investere i kvalitet når det kommer til gulve. Så det er også noget, som man skal have sikret sig før man tager afsted. Det er dog noget man trygt kan stole på, er noget man modtager når det er man får lagt gulv af folkene man finder her. Her er der stor ekspertise og komme efter, som man kan nyde godt af, om man er privat eller virksomhed. Alle steder er der brug for at få lagt nyt underlag, find en god løsning her og spar dig for en masse besvær.

Industrigulve er selvnivellerende tyndpudsafretning som har en høj styrke og et minimalt lagtykkelse. Navnet indikerer at industrigulvene særligt er gode til områder med høj belastning. Alt fra det lille intime værksted til store parkeringshuse og højlagre. Produkterne er cementbaserede og fugtskadestabile og gulvene afleveres efter gældende retningslinjer for rethed. Faldopbygning er skam også en mulighed.

Gulvene her honorer en meget høj standard til slidmodstand og jævnhed, som man sørger for at gulve i produktions- og industrivirksomheder, og modstår også tung rullende belastning. Her bliver der levet op til alle kravene, og man kan på samme tid og sørge for at gulvene ser ud som man gerne vil have dem. De stemmer altså overens med virksomhedens identiet. Det kunne eksempelvis være, at man manglede nogle designgulve, som man ligeledes også finder blandt udvalget, som man finder på siden her.